torsdag 29 maj 2008

Party on


Nu på Fredag drar våra Jakob och kompani igång årets TRÄDGÅRDEN set up! Vi har 100 biljetter som vi ger iväg helt fritt, dessa berättigare dig till fritt inträde och vip häng från 20.00 där det kommer att bjudas på lite grillat och dryck..

10.DEEP Skate Team (Winter '08) Better late than never!10 Deep Online!

If you know the name of the song pleace email : Caliskate@gmail.com

onsdag 28 maj 2008

Manik Skateboards presenterar


Read Between The Lines... är en line-tävling på Humlegårdens street-yta den 5 Juli där 32 av Sveriges bästa skateboardåkare gör up om 10,000kr i cash. Mer information om tävlingen hittar du här.

Sponsorerna som gjort detta möjligt är: Nike SB, Manik Skateboards, Alphanumeric Brand, Sweet Skateboards, Ace Trucks i samarbete med Giftorm, Tacky.se, Roughneck Hardware, Transition och Defekt.se

tisdag 27 maj 2008

Nike Dunk Low Premium SB

Another special from the SB Beer inspired theemes. First was the Heinekens.. this is done one the colors and design of the Newcastle Ale bottle! Onlie here.


Geoff Rowley X Motorhead Edt

Waay cool, all black-black-black Geoff Rowley promodell made in conjuction with Motörhead!! Was: 999:- 
Cali Sale: 299:-


måndag 26 maj 2008

Vans Vintage!

Vi har lagt vantarna på helt sjuka vans! Originalen från 70-80 talet. Med lådor och hela kalaset. Det finns ett fåtal skor som om du är vans alskare ska du inte vänta.
Dessa säljs endast i butiken på brunnsgatan 9.
1000:- Är priset på alla modeller, vilket inte är så farligt om man tänker på hur gamla skorna är.
Tveka inte, kom in till butiken och spana in skönheterna.

Cali Skate Dept.


torsdag 22 maj 2008

Manik Restocked!

Manik mania! Nu har vi fyllt på med skates och tees från Craig Wetherby serien av Manik. Helt sjukt bra prints på tees skates och kepsar(!)
Enjoy!

Good Life Cap´s.

CALIente deck.

Ghost face.


Mista Meth!


Slick rick the ruler!Glöm inte heller våran nya funktion: Hämtas i butik.

Nu kan du redan i kassan välja leveranssättet "Hämtas i Butik" !! Och det är ju bra.. för vi har inga reavaror i butiken.. så vill du klippa till på lite REAL DEALs eller vara säker att just det som du kollat in på hemsidan finns i butiken, klicka in "Hämtas i butik" och du har det där till dagen efter 14.00!! Varan ligger i butik i max 3 dagar. Behöver den ligga längre så meddela det.!

tisdag 20 maj 2008

Nike SB Mondrian

Galet färggrann och arty inspirerad dunk(den gamle målaren Mondrians stil är bitad rakt av..)släpps imorgon i butiken på Brunnsgatan9, på nätet snart..
Lookbook summer 08

Sommaren 2008 står för dörren och vi passar på att vissa lite Skate t-shirts. Hos oss på CaliSkate hittar man just nu märken som Sal Barbier, Vans, Stussy, Manik och Nike SB. Bilderna är tagna av Jonas Eriksson Young och det är solnedgång i Hornstull inte i Los Angeles denna gång. Här hittar du mer skate t-shirts.måndag 19 maj 2008

Sneaker Swap Meet XXL!Glöm för guds skull inte bort Sneaker Swap Meet nu på lördag på Cali´s innergård på brunnsgatan 9. Kalaset börjar klockan 11:00 och slutar 17:00. Senare blir det kalas på en än så länge hemlig ort. Syns på lördag!